Winter Solstice geboren: zomer 2009

Winter 2012/2013: na een langzame en moeizame introductie accepteert Winter dan eindelijk haar nieuwe vriendje Olaf. Ze konden al wel een half jaar samen los in de tuin, maar niet 's nachts bij elkaar in het hok. Gelukkig gaat het nu prima samen!
 Afvallen krijg ik niet voor elkaar bij haar, ondanks de vele beweging die ze krijgt.
Snoepjes krijgt ze niet, alleen afgepaste bikks (Science Selective), groenvoer en hooi.

   

 

   

 

 

 

Zomer 2011: Winter is nog steeds een actieve meid, ze kan behoorlijke sprintjes trekken. Helaas moet ze in september afscheid nemen van Gijs. Wat vind ik dit zielig voor haar. Ze is zo gek met dat konijn (en wie niet, Gijs is gewoon een topkonijn). In het weekend dat Gijs is ingeslapen laten we haar extra veel bij ons in de tuin in plaats van dat we haar in de ren houden.

   

 

Winter 2010/2011: Winter geniet duidelijk van de sneeuw, ze valt nauwelijks op en raast erop los.

 

  

Zomer 2010: Winter krijgt er een vriendje bij Gijs! Ze is helemaal weg van hem en samen brengen ze al hun tijd door. Winter mag graag door de tuin heen rennen als ze uit de ren gelaten wordt.

  

  

Herfst 2009:
Ik wilde écht geen konijn meer uit de dierenwinkel, zeker niet na onze ervaring met Tim. Maar we zochten een vriendinnetje voor Tim voor als hij opgeknapt zou zijn. Omdat je toch steeds in een dierenwinkel komt zie je ook steeds die ontzettend zielige konijntjes zitten. Zo ook een prachtig wit konijn, wat maar groter en groter werd in dat kleine glazen hokje. Ik kon het niet meer aanzien, en op een gegeven moment vroeg ik of het een dame was. Dat bleek zo te zijn! Na haar goed bekeken te hebben, oortjes, neusje  hebben we haar meegenomen.
Helaas werd Tim niet haar vriendje, hij overleed 2 maanden later plotseling.