Tim, (geboren in april 2009, overleden december 2009)

Zaterdag 22 augustus 2009 kwamen we Tim tegen, in een dierenwinkel, en ondanks dat we vastbesloten waren dat ons volgend konijntje bij een fokker weg zou komen, konden we hem niet laten zitten. Hij zat er al een paar weken, en elke keer kreeg ik een naar gevoel in mijn buik als ik hem zag zitten. Behalve dat hij mij enorm veel aan Amber doet denken, zag hij er gewoon zielig uit.
Thuis aangekomen en geinstalleerd in zijn grote buitenhok met ren zagen we inderdaad dat hij niet helemaal gezond was: oormijt..
Na een bezoekje aan de dierenarts en een behandeling met advocate was hij  er snel vanaf en kan hij van zijn leventje hier gaan genieten en kunnen we hem snel loslaten in de grote kattenren.

Tim is een schatje die steeds meer aan ons en de katten went. Hopelijk kan hij snel los tussen de katten. Voorlopig is het nog even zoeken naar wat hij lekker vindt, groenvoer als selderij, witlof, andijvie etc vindt hij helemaal niets (dit in tegenstelling tot al mijn andere konijnen die ik heb gehad). Hij vindt koren erg lekker, maar waar hij echt om staat te springen zijn yoghurt/gist snoepjes en daar wil ik niet teveel van geven..

December 2009:
Na vele gezondheidsproblemen, eerst oormijt, toen haakjes aan zijn tanden en vervolgens een ontstoken oog vinden we Tim met kerst plotseling zonder voortekenen dood in zijn hokje.
Arme Tim, het leven was niet voor hem weggelegd.